Reiniging van daken & schilderwerken

Ontmossen en waterwerende producten gebruiken

 

Bestaat vandaag de dag uit het ingrijpen in het dak onderhoud door ontmossen, reiniging van daken uit vezelcement, reiniging van daken met industriële, platte, betonnen dakpannen of dakpannen uit leisteen, zink, en dakterassen.

Inderdaad, hij heeft niet enkel een esthetisch resultaat als doel. Maar ook een proper en onderhouden dak kan de levensduur van de ondersteuning aanzienlijk doen stijgen.

Nemen we als voorbeeld kleine platte dakpannen, zeer veel gebruikt op daken in de regio ile de France, zeer vaak zijn deze daken deels bedekt met mos, naar aanleiding van de vochtigheid in die regio. Een onderhoud of reiniging van het dak is op dat moment noodzakelijk.
Bovendien, hoewel deze daken soms zeer steil zijn voor het wegstromen van het water, lijden deze daken zeer hard door de aanwezigheid van mossen.

Inderdaad, het mos hoopt zich op op sommige plaatsen in kleine hoopjes die water ophouden wanneer het regent die erna bevriezen bij koude temperaturen.

Hierdoor gaan de dakpannen barsten of breken waardoor water binnendringt in de zolder en op termijn het houten frame gaat beschadigen alsook de isolatie van de zolder.

Ondersteuning dat vies gemaakt werd door mossen en kerstmossen (dus poreus) kan op den duur afbreken door infiltratie van water en vries. Om dat te voorkomen is de oplossing simpel: Nadat de ontmossing van het dak is voltooid, moeten er waterwerende producten toegepast worden op het dak. Dit proces houdt in dat de ondersteuning van het dak opnieuw waterdicht wordt.

Dat u professioneel of particulier bent maakt niet uit, het dak, net zoals de rest van het huis heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij bieden aan: aangepaste behandeling van het dak, behandeling van het dak en onderhoud van het dak voor een langdurig levensduur.

Verwijderen van mossen, behandeling van kerstmossen, onderhoud van daken met paddenstoelen, behandeling van daken met micro-organismen…

Doe de waarde van uw vastgoed stijgen door een goed onderhoud of een goede reiniging van uw dak.