Reiniging van bekledingen

Schoonmaken met zuiver water

metalen bekleding

De bekledingen van industriële gebouwen, commerciële gebouwen en magazijnen vraagt een regelmatige schoonmaak. Industriële en commerciële activiteit van deze gebouwen zijn vaak in het middelpunt van de belangstelling ter zake vervuiling, verplaatsing van vuiligheid, roet en verbranding.

Onthaal- en transitzones voor transport vrachtwagens zijn het vaakst gelegen in: industriële zones, commerciële zones, bij bedrijvenparken, magazijnen en bijgebouwen. Door het verkeer van een groot aantal vrachtwagens en gewone wagens worden bekledingen in bovenvermelde zones snel vuil.

De activiteit zelf in industriële zones genereert permante vervuiling dat soms zichtbaar is op deze magazijnen en gebouwen beschermd door bekledingen.

Deze bekledingen van magazijnen zijn vaak uit metaal en gegalvaniseerd staal.

We vinden meer en meer bekledingen en gevels die bekleed zijn met uithangborden, houten panelen of aluminium panelen die gekleurd en in de mode zijn. Ze kunnen bestaan uit verticale of horizontale golfplaten, gegolfd zijn of doorboord zijn. Een groot gamma aan bekledingen is aanwezig op de markt.

Deze bekledingen, gevels en panelen uit platen worden gereinigd met zuiver water, door hulp van telescopische stokken.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van bekledingen op hoogtes t.e.m. 4 verdiepingen zonder steigers of gondels. De reiniging heeft geen enkel wasproduct nodig waardoor de kostprijs voordelig is naast dat het ecologischer is.

Wij reinigingen door middel van zuiver water: panelen op gevels van bureaugebouwen, flatgebouwen en commerciële gebouwen.